Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu not faik kaliteli yangın baplarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına ne olacaktır.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yararlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı üzere bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 an ortada değişçilikebiliyor. Fakat bu kapılar tamamen yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak denli güvenilir. Skorta kapılar cihetıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın nihayetinde kesinlikle yanacaktır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

yangın kapısı Bu sebeple bina ortamında herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Henüz detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın merdiveni yapı zarfında bulunduğunda, asayiş Yangın Kapısı Fiyatları amacıyla havalandırma bacası kullanılmalıdır. Hassaten yangın merdiveni konstrüksiyonında kullanılan bütün malzemelerin yangına en az 90 zaman dayanabilmesi gerekmektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın bapları temelı kök bileşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı ahşap kabil.

Yangın Bapları tercihe nazaran;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page